Краще печеня в рукаві: шикарне м’ясне блюдо

Рецепт шикарного гарячого страви на швидку руку: краще печеня в рукаві! М’ясо беремо будь! Якщо ви що-то з даних овочів не любите, пропустіть, готуйте без них!

Нарізали всі продукти великими шматочками, склали в рукав – і забули на годину! Спеції теж вибирайте на свій смак! А найголовніше: робіть все швидко, з гарним настроєм і з любов’ю! І тоді на вашому столі буде дуже смачний, ароматний і красивий обід або вечеря, приготована без особливих зусиль з вашого боку. І м’ясо, і овочі виходять соковитими, ніжними, м’якими – куштувати подібне блюдо суцільне задоволення.

Необхідні інгредієнти

  • будь-яке м’ясо– 600 грам,
  • перець болгарський – 2 штуки,
  • картопля – 1 кілограм
  • білокачанна капуста – 800 грам,
  • морква – 1 штука,
  • ріпчаста цибуля – 1 штука,
  • сіль, чорний мелений перець, спеції – за смаком,
  • сметана – 4 столових ложки,
  • кетчуп – 3 столових ложки,
  • рукав для запікання.

Як краще приготувати печеня в рукаві

  • Всі продукти нарізаємо крупно. М’ясо ріжемо шматочками трохи більше, ніж на гуляш.
  • Солодкий болгарський перець, очищений від насіння і перегородок (на забудьте його потім промити) нарізаємо крупною соломкою.
  • Картоплю і моркву очищаємо, промиваємо, нарізаємо великими шматочками (буде дуже гарно, якщо ви їх нарежете фігурним ножем!).
  • Очищений від лушпиння ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями, білоголову капусту – великими часточками.
  • Складаємо все в більшу миску, додаємо сіль, спеції, перець, кетчуп, сметану і перемішуємо. Я використовувала домашню сметану, зроблену з молока і вершкового масла: вона смачна, густа – і не кисла.
  • Рада. Замість кетчупу можна використовувати томатний соус, зроблений своїми руками: кілька простих рецептів, ви знайдете на нашому сайті.
  • Перекладаємо підготовлену суміш в рукав для запікання і відправляємо в розігріту духовку (180 градусів) на одну годину.
  • За 10 хвилин до готовності розрізаємо рукав і даємо нашій страві підрум’янитися.
  • Краще печеня в рукаві готуємо на вечерю, на обід і на святковий стіл також підійде! Подаємо на сервировочном блюді і, звичайно ж, із зеленню: ну, як без неї! Доповнити такий шикарний обід можна легким салатом зі свіжих або маринованих овочів, шматочками запашного домашнього хліба. Вільний час присвятіть собі і своїй родині. Всі перераховані рецепти страв ви можете подивитися на нашому сайті: заходьте, вибирайте – і готуйте з задоволенням.

    Лучшее жаркое в рукаве: шикарное мясное блюдо

    Приємного апетиту.