Печінка-доступний продукт, який можна купити в будь-якому магазині. І тому вона так популярна у господинь. Печінка чудово готується і зіпсувати її практично нереально. Головне стежити за нею, щоб вона не пережарилась. Карамельна печінка просто приголомшливе блюдо, ви будете від неї в захваті. І подавати її можна з будь-яким гарніром.
Необхідні продукти
- 500 грам печінки
- 70 мілілітрів води
- 50 грам кетчупу
- 1 морква
- 3 столові ложки пшеничного борошна
- 2 столові ложки коричневого цукру
- 1 столова ложка рослинної олії
- 1 столова ложка соєвого соусу
- 1 столова ложка оцту 9%
- часник
Починаємо приготування
Для такої печінки можна приготувати пюре з цвітної капусти. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!