Дивовижна карамельна печінка в томаті

Печінка-доступний продукт, який можна купити в будь-якому магазині. І тому вона так популярна у господинь. Печінка чудово готується і зіпсувати її практично нереально. Головне стежити за нею, щоб вона не пережарилась. Карамельна печінка просто приголомшливе блюдо, ви будете від неї в захваті. І подавати її можна з будь-яким гарніром.

Необхідні продукти

  • 500 грам печінки
  • 70 мілілітрів води
  • 50 грам кетчупу
  • 1 морква
  • 3 столові ложки пшеничного борошна
  • 2 столові ложки коричневого цукру
  • 1 столова ложка рослинної олії
  • 1 столова ложка соєвого соусу
  • 1 столова ложка оцту 9%
  • часник

Починаємо приготування

  • Печінку промиваємо, просушуємо і нарізаємо шматочками. Моркву очищаємо і натираємо на тертці.
  • У миску насипати борошно, додаємо сіль, перець, часник і перемішуємо. В отриманій масі паніруємо шматочки печінки.
  • У чашку з водою, додаємо цукор, кетчуп, соєвий соус і оцет. А потім все перемішуємо.
  • У сковороду наливаємо олію і нагріваємо його. Потім кладемо печінку і обсмажуємо до рум’яної скоринки. Потім додаємо моркву, тушкуємо ще 2 хвилини і заливаємо все підготовленою сумішшю. Тушкуємо на повільному вогні, під кришкою, протягом 15 хвилин.І все, печінка готова, можна подавати до столу.
  • Для такої печінки можна приготувати пюре з цвітної капусти. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Изумительная карамельная печень в томате

    Приємного апетиту!