Куряча печінка з цибулею-смачне і корисне блюдо. Вона дуже бюджетна, тому відмінно підійде для повсякденного меню. Готується дуже просто і швидко. І якщо вам терміново потрібно нагодувати сім’ю або у вас мало часу на приготування вечері, то це блюдо ідеально вам ідеально підійде.
Щоб печінка вийшла соковитою її потрібно смажити на середньому вогні і постійно стежити. Важливо не перепечеться її, так як в цьому випадку про соковитості можна не говорити. А ще печінку можна попередньо замочити в молоці, але це не обов’язково. Якщо ви будете стежити за печінкою і постійно помішувати, то вона вийде такою ж ніжною.
Необхідні продукти
- 500 грам курячої печінки
- 300 грам цибулі
- рослинна олія
- 2 столові ложки борошна
- сіль, перець
- молоко за бажанням
Починаємо приготування
Приємного апетиту!