Куряча печінка з цибулею-смачну страву до вечері

Куряча печінка з цибулею-смачне і корисне блюдо. Вона дуже бюджетна, тому відмінно підійде для повсякденного меню. Готується дуже просто і швидко. І якщо вам терміново потрібно нагодувати сім’ю або у вас мало часу на приготування вечері, то це блюдо ідеально вам ідеально підійде.

Щоб печінка вийшла соковитою її потрібно смажити на середньому вогні і постійно стежити. Важливо не перепечеться її, так як в цьому випадку про соковитості можна не говорити. А ще печінку можна попередньо замочити в молоці, але це не обов’язково. Якщо ви будете стежити за печінкою і постійно помішувати, то вона вийде такою ж ніжною.

Необхідні продукти

  • 500 грам курячої печінки
  • 300 грам цибулі
  • рослинна олія
  • 2 столові ложки борошна
  • сіль, перець
  • молоко за бажанням

Починаємо приготування

  • Курячу печінку промиваємо та нарізаємо середніми шматочками. А потім перекладаємо в миску, солимо і перчимо до смаку, добре перемішуємо.
  • Очищаємо цибулю та нарізаємо його тонкою соломкою.
  • У невелику миску насипаємо борошно пшеничне.
  • На сковороду наливаємо олію і нагріваємо його. Шматочок печінки обвалюємо в борошні і кладемо на сковороду. Так вчиняємо з усієї печінкою. Обсмажуємо її протягом 3 хвилин, а потім додаємо цибулю. Все перемішуємо і тушкуємо на середньому вогні ще 3 хвилини.
  • Потім печінку накриваємо кришкою, зменшуємо газ і тушкуємо ще 4-5 хвилин. Не забуваємо перемішувати її.
  • Через відведений час печінка готова, можна подавати до столу. Для такої печінки можна на гарнір можна подати пюре з цвітної капусти. Рецепт її приготування є на сайті.
  • Куриная печень с луком-вкусное блюдо к ужинуПриємного апетиту!