Цей бомбічний рецепт в моїй родині один з найулюбленіших: хрустка маринована капуста швидкого приготування розлітається зі столу в одну мить.
Готувати її можна кожен день: вже через 12 годин капусту подають на стіл. Продукти доступні в будь-який час року, тому обов’язково запишіть рецепт в свою кулінарну книгу або додайте в закладки. Хрустка капуста з овочами – це прекрасна закуска, прекрасне доповнення до картоплі або м’ясних страв. Загалом, справжня палочка-виручалочка на всі випадки. Йдемо готувати?
Склад продуктів
- один кілограм білокачанної капусти;
- дві середні моркви;
- один солодкий болгарський перець;
- 500 мілілітрів води;
- п’ять столових ложок цукрового піску;
- одна столова ложка солі;
- п’ять столових ложок 9% оцту;
- 50 мл рослинного масла.
Хрустка маринована капуста: покроковий процес приготування
Хрустка маринована капуста буде готова вже через 10 годин: тому такий салат можна робити хоч кожен день. Овочі недорогі круглий рік, тому записуйте рецепт і користуйтеся ним в своє задоволення. Капуста з овочами стане чудовою закускою на будь-якому столі, так і з гарніром з картоплі або з будь-яким м’ясним блюдом вона піде на «ура». Ще більше рецептів овочевої закуски ви знайдете на нашому сайті: готуйте із задоволенням.
Приємного всім апетиту.