Апетитні бутерброди з баклажанами і в’яленими томатами фарбують ваш стіл і зроблять його по-осінньому яскравим, святковим.
Якщо у вашому будинку є мікрохвильова піч, на приготування закуски ви витратите максимум 25 хвилин. Так як і баклажани і помідори запікається в печі, вони зберігають максимум вітамінів і зарядять вас енергією на весь день. Бутерброди з овочами виходять ароматними, смачними, красивими: від них неможливо відірватися. До речі, в’ялені помідори, зроблені таким чином, ви можете і на зиму закрити: вони стануть відмінним доповненням до багатьох страв.
Склад продуктів
- 6 стиглих щільних томатів середнього розміру;
- один великий баклажан (або два маленьких);
- батон або хліб;
- два зубчики часнику;
- листочки базиліка (якщо є);
- прованські і (або) італійські трави;
- сіль і чорний мелений перець;
- червоний салатний цибулю;
- оливкова олія;
- вершкове масло.
Бутерброди з баклажанами і в’яленими томатами: покроковий процес приготування
Бутерброди з баклажанами і в’яленими томатами – це дивовижно красива і дуже смачна закуска. В ній, до того ж, море користі: адже і томати, баклажани були запечені в мікрохвильовій печі. А в якості заправки використовувалося оливкове масло і зелень. Від хрусткого хліба з овочевою начинкою неможливо відірватися: тут, найголовніше, не з’їсти зайвого. Обов’язково повертайтеся на наш сайт за новими рецептами і дивуйте гостей.
Приємного всім апетиту і радісною осені.