Пропоную дуже простий рецепт гречки з тушкованою капустою — оригінального і апетитного страви для вашого столу.
Адже гречана крупа не тільки смачна, але й корисна для нашого організму. Готується така гречка з овочами дуже просто — на сковорідці. Тушкована капуста надає ніжною гречаної каші пікантності і привабливості. Давайте приготуємо неймовірно смачну гречку з тушкованою капустою і овочами разом з нами.
Інгредієнти
- вода;
- рослинна олія;
- сіль;
- щіпка гострого перцю;
- гречка — 250-300 грам;
- дві столові ложки сушених томатів;
- одна столова ложка сушеного болгарського перчика;
- одна морквина (вагою 50 грамів);
- капуста — 500 грам;
- дві чайні ложки сушеного кропу.
Гречка з тушкованою капустою і овочами: покроковий рецепт
Для приготування цієї страви можна брати свіжі, а не сушені овочі (буде ароматнішим). А ще дуже смачно, коли зелень кропу змішана з петрушкою. Смачне овочеве блюдо сподобається як маленьким, так і дорослим. Подавати як самостійне блюдо і як гарнір до м’яса. Такий простий рецепт приготування пісної гречки назбирав дуже багато позитивних відгуків в інтернеті. А для любителів гречки ми пропонуємо ще два варіанти приготування цієї крупи: гречка, запечена в духовці з грибами під сирним соусом, і гречка з тушкованою капустою.
Приємного апетиту.