Гороховий суп, який подобається всім

Гороховий супчик з копченим м’ясом обов’язково сподобається кожному, хто його спробує.. М’ясо надає супу особливий шарм і свою пікантність. Саме воно робить звичне і просте блюдо більш цікавим та вишуканим. Супчик просто готується і прекрасно підійде для домашнього обіду.

Необхідні продукти

  • 150 грам м’якоті м’яса
  • 300 грам м’яса на кісточці
  • 250 грамів гороху
  • 2 літри води
  • 1,5 столові ложки солі
  • 300 грам картоплі
  • 200 грам копченої курки
  • рослинна олія
  • 1 велика цибулина
  • 1 велика морква

Починаємо приготування

  • Беремо каструлю, наливаємо в неї рослинне масло і нагріваємо.
  • М’ясо (м’якоть) нарізаємо шматочками і кладемо в каструлю, обсмажуємо до легкої рум’яності. Додаємо до нього м’ясо на кістці, вливаємо воду і доводимо до кипіння. Знімаємо пінку і додаємо промитий горох. Бульйон солимо, доводимо до кипіння, знімаємо пінку і варимо на середньому вогні 1,5 години.
  • Моркву очищаємо, нарізаємо шматочками і викладаємо на сковорідку, обсмажуємо 3-4 хвилини, додаємо подрібнену цибулю. Обсмажуємо овочі до готовності.
  • Готове м’ясо виймаємо з бульйону і нарізаємо шматочками.
  • Картопля очищаємо, нарізаємо шматочками і кладемо в бульйон. Туди ж додаємо нарізану невеликими шматочками копчену курку і підготовлену засмажку.
  • У суп додаємо нарізане м’ясо і зелень. Все добре перемішуємо і варимо на середньому вогні 15 хвилин, а потім подаємо до столу.
  • Спробуйте також польський квасолевий суп з копченостями. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Гороховый суп, который нравится всем

    Приємного апетиту!