Дуже апетитний розсольник з мовою і рисом

Відмінне блюдо, яке обов’язково впишеться у ваше повсякденне меню. Він просто готується, а виходить дуже смачним. Супчик з-за того, що зварений мовою, виходить легким і не сильно тисне на шлунок. Ви полюбите його з першої ложки.

Необхідні продукти

  • свинячий язик — 1 шт
  • картопля — 3 шт
  • морква — 1 шт
  • цибуля — 1 шт
  • солоний огірок — 2 шт
  • рис — 3 ст. л
  • лавровий лист
  • сіль, перець
  • зелень

Починаємо приготування

  • Мова кладемо в каструлю і заливаємо водою так, щоб вона злегка покривала його. Каструлю ставимо на плиту і доводимо до кипіння. Потім додаємо лавровий лист, сіль, перець і варимо мову до готовності (40-50 хвилин).
  • Цибулю і моркву очищаємо, а потім нарізаємо дрібним кубиком. Точно також нарізаємо солоні огірки.
  • На сковороді обсмажуємо цибулю з морквою, потім додаємо огірки і смажимо ще 1 хвилину. Потім вливаємо в масу розсіл. І тушкуємо все разом ще 5 хвилин.
  • Готовий язик перекладаємо в крижану воду і очищаємо від шкірки. А потім нарізаємо кубиками або соломкою.
  • У каструлю з бульйоном, додаємо окріп і кладемо картоплю. Варимо 5 хвилин, потім всипаємо рис. Всі разом проварюємо ще 5 хвилин.
  • Через відведений час суп додаємо зажарку і відварний язик. Все перемішуємо і варимо ще 1-2 хвилини. Потім додаємо подрібнену зелень і залишаємо суп настоюватися на 10 хвилин. А потім подаємо до столу.
  • Спробуйте також супчик з курячими сердечками. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Очень аппетитный рассольник с языком и рисом

    Приємного апетиту!