Перший раз домашній лимонний пиріг з пісочного тіста довелося спробувати в сімейному кафе, де відпочивали разом з дітьми.
Цей пиріг по смаку як домашній, всім дуже сподобався. Знайти рецепт змогла на каналі youtube. Пиріг, приготований в духовці з використанням відео інструкції, виходить найсмачніше. Із задоволенням ділюся з вами секретами приготування.
Інгредієнти
Тісто
- вершкове масло — 115 грам;
- цукор — 80 грам (приблизно 0,5 склянки);
- борошно — 140 грам (приблизно 1 склянка).
Начинка
- яйця — 2 штуки;
- цукор — 140 грам (приблизно 1 склянка);
- борошно — 30 грам;
- цедра і сік 1 лимона.
Домашній лимонний пиріг: покроковий рецепт
Пиріг за цей час встиг охолонути. Залишається тільки вилити на нього отриману йогуртообразную масу і відправити в нагріту до температури 180° духовку на 10-15 хв. Важливо: готовий пиріг не повинен бути желеподібний, але і пересушувати його теж не варто. Справа залишається за малим: нарізати домашній пиріг, налити чай і покликати всю сім’ю до столу.
Приємного всім чаювання.