Дивовижні запечені овочі

Запечені овочі-відмінний гарнір до будь-якої страви. До того ж їх приготування не зажадає від вас ні сил, ні додаткових навичок. Овочі виходять смачними і дуже соковитими. Такі овочі припадуть до смаку кожному і стануть відмінним доповненням у ваше повсякденне меню. До того ж такі овочі можна і на святковий стіл поставити, гості будуть в захваті.

Необхідні продукти

  • картопля — 300 гр
  • буряк — 300 гр
  • квасоля — 300 гр
  • морква — 300 гр
  • корінь селери — 300 гр
  • цибуля — 200 гр
  • корінь петрушки — 200 гр
  • батат — 300 гр
  • редис — 300 гр
  • чебрець, розмарин
  • рослинне масло — 5 ст. л
  • сіль, перець
  • зелень

Починаємо приготування

  • Всі овочі промиваємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо довільними шматочками.
  • Додаємо до них розмарин і чебрець.
  • Беремо деко, викладаємо на нього овочі ос спеціями, додаємо рослинне масло, сіль, перець і все добре перемішуємо руками.
  • Ставимо деко в духовку, розігріту до 200 градусів. І випікаємо протягом 40 хвилин.
  • Готові овочі подаємо на блюді, притрусивши січеною зеленню. А ще до таких овочів можна подати чудові реберця в азіатському стилі. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.

    Изумительные запеченные овощи

    Приємного апетиту!