Запечені овочі-відмінний гарнір до будь-якої страви. До того ж їх приготування не зажадає від вас ні сил, ні додаткових навичок. Овочі виходять смачними і дуже соковитими. Такі овочі припадуть до смаку кожному і стануть відмінним доповненням у ваше повсякденне меню. До того ж такі овочі можна і на святковий стіл поставити, гості будуть в захваті.
Необхідні продукти
- картопля — 300 гр
- буряк — 300 гр
- квасоля — 300 гр
- морква — 300 гр
- корінь селери — 300 гр
- цибуля — 200 гр
- корінь петрушки — 200 гр
- батат — 300 гр
- редис — 300 гр
- чебрець, розмарин
- рослинне масло — 5 ст. л
- сіль, перець
- зелень
Починаємо приготування
Готові овочі подаємо на блюді, притрусивши січеною зеленню. А ще до таких овочів можна подати чудові реберця в азіатському стилі. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!