Представляємо вашій увазі рецепт дуже апетитного супчика, який припаде до душі кожному.
Такий суп популярний у багатьох країнах. Основа його — міцний м’ясний бульйон. До складу інгредієнтів входить велика кількість коренеплодів. Чорба виходить дуже ароматною, ситної і має насичений приголомшливий смак. Більш того, він густий, тому його цілком можна подати і як друге блюдо. Особливість цієї страви ще в заливці, за рахунок якої страва має незвичайний смак. Рекомендую всім спробувати таку смакоту.
Потрібні інгредієнти
- 500 гр яловичини
- 2 ріпчастої цибулі
- 3 моркви
- 1 селера
- 2 болгарського перцю
- 3 помідора
- 2 столові ложки борошна
- 3 столові ложки соняшникової олії
- 1 пастернак
- 1 пучок петрушки
- любисток за смаком
- 2 жовтки
- 200 гр сметани
- сіль і чорний мелений перець за смаком
- 1 столова ложка лимонного соку
- 2 зубчики часнику
- 3 літри води
- половина чайної ложки коріандру
- 4 запашного перцю
- 1 лавровий лист
Починаємо процес
Вам може сподобатися обладнаний турецький супчик з сочевицею і лимоном, рецепт якого ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».
Приємного апетиту!