Представляємо вам рецепт угорського супу з квасолею і копченостями. Суп виходить насиченим і ідеально підходить для зимового періоду. Він чудово доповнить ваше повсякденне меню. І, ми впевнені, припаде до смаку кожному. Суп має приємний аромат копченостей, а квасолька додає йому ситності. Загалом суп досить простий, тому його зможе приготувати навіть сама недосвідчена господиня.
Необхідні продукти
- копченості — 150 гр
- квасоля — 220 гр
- морква — 1 шт
- лук порей — 1 шт
- цибуля — 1 шт (невелика)
- часник — 1 зубчик
- рослинна олія — 2 ст. л
- борошно — 2 ст. л
- оцет — 2 ч. л
- сметана — 60 г
- суха петрушка — 1 ч. л
- паприка — 1 ч. л
- сіль, перець
Починаємо приготування
Спробуйте також суп з перловкою і яловичиною по-канадськи. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!