Баварський м’ясний хліб «Лаберкезе»

Представляємо вашій увазі рецепт чудового блюда, яке підкорить кожного.

Такий баварський делікатес сподобається як дорослим, так і дітям. Можна подати і до святкового столу. Повірте, хозяечки будуть просити у вас рецепт. Цей хлібець можна подати в гарячому вигляді до картопляного салату або яєчню, наприклад. А можете і піднести її в якості закуски в холодному вигляді. У будь-якому варіанті така смакота уплетается з величезним задоволенням. Рекомендую кожної хозяєчці взяти цей рецептик на заміточку і розбавити своє меню новими неймовірними смаками з баварськими нотками.

Потрібні інгредієнти

  • 400 гр яловичини
  • 400 гр свинини
  • 200 гр бекону
  • 2 столові ложки крохмалю
  • 1 цибуля
  • сіль і чорний мелений перець за смаком
  • 1 чайна ложка орегано
  • половина чайної ложки кардамону
  • щіпка мускатного горіха
  • 250 гр льоду
  • половина столової ложки соняшникової олії

Починаємо процес

  • В першу чергу добре зачищаємо м’ясо. Видаляємо всі жилки і плівочки. Після чого нарізаємо середніми шматочками. Такою ж формою ріжемо бекон.
  • Пропускаємо ці інгредієнти через м’ясорубку. Використовуючи занурювальний блендер, збиваємо все для більш однорідної консистенції.
  • Очищаємо цибулю та нарізаємо маленькими кубиками. Відправляємо його в чашу блендера і додаємо лід. Перемелюємо все в крихту.
  • Потім до фаршу додаємо прянощі, крохмаль і сіль. Добре все перемішуємо.
  • Тепер додаємо крижану цибульну крихту і накриваємо ємність харчовою плівкою. Ставимо в холодильник на 60 хвилин.
  • Беремо довгасту форму для кексів і змащуємо її соняшниковою олією. Потім викладаємо підготовлену м’ясну масу і розрівнюємо лопаткою.
  • Після чого робимо косі борозни ножем. В результаті отримуємо малюнок «сіточка».
  • Ставимо в духовку, попередньо розігріту до 180°, на 60 хвилин.
  • Після закінчення потрібного часу страва готова. До столу можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді.
  • Вам може сподобатися незрівнянна м’ясна запіканка у формі батона, рецепт якої ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів «.

    Баварский мясной хлеб «Лаберкезе»

    Приємного апетиту!