Представляємо вашій увазі рецепт цікавих млинчиків, які припадуть до душі кожному.
Млинці люблять в кожній родині. Марокканські млинці готуються з тіста, в яке додають манну крупу і борошно, при цьому не використовують яйця і молоко. Також вони смажаться без масла і тільки з одного боку. Виходить таке ласощі дуже ніжним і має пористу структуру. Подають їх з соусом, який готується з меду і розтопленого вершкового масла. Цей неповторний смак ваші домочадці запам’ятають надовго. Вони такі смачні, що уплетаются один за одним. Рекомендую кожної хозяєчці взяти цей рецептик на заміточку і порадувати домочадців новими ласощами.
Потрібні інгредієнти
- 250 гр манної крупи
- 80 гр борошна
- 8 гр швидкорозчинних дріжджів
- 1 чайна ложка солі
- 500 мл теплої води
- 10 гр розпушувача
- 1 їдальня ложка цукрового піску
- 80 гр меду
- 80 гр вершкового масла
Починаємо процес
Ще Вам можуть сподобатися незрівнянні яблучні млинці, рецепт яких ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів «.
Приємного апетиту!