Інгредієнти:
- М’якоть свинини
1/2 кілограм
- Картопля
1/2 кілограм
- Цибуля
1 штука
- Перець болгарський
2 штук(і)
- Ялівцеві ягоди
4 ягоди
- Лавровий лист
2 штук(і)
- Перець чорний горошок
8 горошин
- Сіль
за смаком
- Кріп
за смаком
- Петрушка
за смаком
- Кількість порцій: 4
- Час приготування: 2 години
- Температура подачі: Гаряче блюдо
- Тип обробки: Варіння
- Привід: Повсякденний
- Сезон: круглий рік
Заливаємо Свинину 2 л води. Знімаємо піну, солимо, додаємо перець, накриваємо, варимо на тихому вогні до готовності. М’ясо виймаємо, ріжемо шматочками. Кость видаляємо. У бульйон закладаємо нарізані овочі, спеції. За кілька хвилин до готовності додаємо м’ясо і зелень.
Калорійність: 338 ккал на порції.