Борщ з фрикадельками готують на бульйоні або воді
Інгредієнти:
- Картопля
5 штук(і)
- Квасоля біла
100 грамів
- Морква
1 штук(і)
- Буряк
2 штук(і)
- Цибуля ріпчаста
2 штук(і)
- Часник
2 зубчики
- Томатна паста
100 грамів
- Масло вершкове
1 ст. л.
- Олія рослинна
2 ст. л.
- Бульйон м’ясний
2 літра
- М’ясний збірний фарш
300 грамів
- яйце куряче
1 штук(і)
- Молоко
2 ст. л.
- Квашена капуста
250 грамів
- Кількість порцій: 8
- Час приготування: 30 хвилин
- Час приготування: 30 хвилин
Рецепт сибірського борщу з фрикадельками
Секрет цієї страви в м’ясних фрикадельках, які готуються з мішаного фаршу різних сортів м’яса: яловичини, свинини, курятини та індичатини. При бажанні можна додати у фарш або гусине качине м’ясо.
Приготування:
Подавати такий борщ краще зі сметаною і свежесмолотым перцем. Можна посипати свіжою зеленню.
Як приготувати простий борщ з фрикадельками в мультиварці
Гарячі страви в мультиварці виходять більш насиченими і апетитними, завдяки особливій технології приготування.
Інгредієнти:
- Помідори свіжі або заморожені – 2 шт;
- Картопля – 5 шт;
- Капуста – 150 гр;
- Буряк – 1 шт;
- Цибуля ріпчаста – 1 шт;
- Морква – 1 шт;
- Фарш – 200 гр;
- Спеції, зелень і часник.
Покрокова інструкція приготування:
Подавати блюдо гарячим зі сметаною або майонезом.
Борщ з фрикадельками з задоволенням їдять не тільки дорослі, але і діти. До речі, бульйон в рецептах можна замінити чистою водою, тоді страва буде не таким жирним. Спробуйте приготувати його один раз, і ці рецепти обов’язково виявляться у вашій кулінарній книзі.
Далі: фрикадельки з яловичини