Інгредієнти:
- Білі гриби
600 грамів
- Сало
70 грамів
- Цибуля
2 штук(і)
- Перець болгарський
1 штука
- Часник
1 зубчик
- паприка солодка мелена
1 ч. л.
- Борошно
1 ч. л.
- Сметана 15%-ой жирності
250 грамів
- Сіль
за смаком
- Перець
за смаком
- Кількість порцій: 4
- Час підготовки: 10 хвилин
- Час приготування: 1 годину
Гриби миємо, ріжемо невеликими шматочками і варимо в малій кількості підсоленої води. Дрібно шаткуємо і вытапливаем сало, шкварки видаляємо. У жир кладемо дрібно нарізану цибулю, часник, болгарський перець. Додаємо гриби (без бульйону), посипаємо паприкою і тушкуємо, поки овочі не стануть м’якими, а рідина майже повністю не випарується. Посипаємо борошном, перемішуємо, заливаємо сметаною, солимо, залишаємо на вогні на 10 хвилин. За необхідності можна додати бульйону. Подаємо з картоплею, рисом або макаронами.
Калорійність: 375 ккал на порції.