Інгредієнти:
- Борошно пшенична
400 грамів
- Цукор
2 ст. л.
- Яйця курячі
4 штуки
- Молоко
1 літр
- Сіль
1/3 ч. л.
- Олія рослинна рафінована
2 ст. л.
Начинка
- Свинина (поркетта)
40 грамів
- Капуста білокачанна
15 грамів
- Соус (овочевий)
10 грамів
- Цибуля (фрі)
10 грамів
- Кількість порцій: 5
- Час підготовки: 20 хвилин
- Час приготування: 20 хвилин
Представляємо рецепт італійських млинців від Вільяма Ламберті, бренд-шефа і співвласника московських закладів Uilliam’s, Ugolеk, «Сіверяни», Pinch, Porketteria ZIZO, AVIV і шеф-кухаря команди Італії у фільмі «Кухня. Остання битва».
Спосіб приготування:
Підготувати інгредієнти.
Збити яйця з цукром, поступово додати борошно і сіль. В отриману суміш влити молоко і акуратно розмішати до однорідної маси. Дати тісту постояти.
Додати в тісто пару столових ложок рослинного масла. Обсмажити з двох сторін.
Потім обсмажити на розпеченій сковороді тонко нарізану білокачанну капусту і слайсы свинячий поркетты.
Додати трохи овочевого соусу, зняти сковороду з вогню і додати в неї цибуля фрі. Все перемішати.
У готовий млинець загорнути начинку і обсмажити з двох сторін. Подавати з зеленню.