Інгредієнти:
- Пюре (картопляне)
1 скл.
- Вода
1 скл.
- Цибуля ріпчаста
2 штуки
- Молоко
1 скл.
- Борошно пшенична
2 скл.
- Цукор
1 ч. л.
- Сіль
1 ч. л.
- Дріжджі (свіжі)
15 грамів
- Олія рослинна рафінована
50 грамів
- Кількість порцій: 4
- Час приготування: 30 хвилин
- Час приготування: 2 години
- Температура подачі: Тепле блюдо
- Тип обробки: Жарення
- Привід: Масляна
- Сезон: весна
Млинці з картоплею і смаженою цибулею виходять дуже смачними і поживними. До того ж, ще й економними! Адже для приготування цієї страви не потрібно купувати дорогі інгредієнти.
Спосіб приготування:
Картопляне пюре викладаємо в миску, додаємо сіль, цукор і раскрошенные дріжджі. Вливаємо трохи теплої води і розтираємо в однорідну суміш. Поперемінно підливаємо воду і молоко і підсипаємо борошно.
Залишаємо тісто на 1 годину в теплому місці, щоб підійшло. Розмішуємо у тесті дрібно нарізану цибулю, вливаємо 3-4 столові ложки рослинної олії і даємо ще раз підійти.
Печемо перший млинець на змащеній маслом сковороді з обох сторін. Для випічки інших млинців змащувати маслом сковороду не потрібно.
Замість картопляного пюре беремо морквяне або шпинатне і отримуємо різнокольорові млинці.