Італійське печиво кантучини хрустке і смачне
Інгредієнти:
- Сіль
5 грамів
- Цукор
100 грамів
- Вода
120 мілілітрів
- Дріжджі сухі
5 грамів
- Вершкове масло
90 грамів
- Борошно пшенична
300 грамів
- Кількість порцій: 6
- Час підготовки: 3 хвилини
- Час приготування: 20 хвилин
Італійське печиво торчетти
Торчетти – це невеликі бублики з дріжджового тіста, які почали готувати ще в далекому XVIII столітті. Традиційно в Італії це печиво на сніданок подають до чашки кави.
Технологія приготування класичного торчетти:
Це печиво не нудотно-солодкий, в міру солодке. Воно добре поєднується з різними видами джемів.
Рецепт італійського печива кантучини
Кантучини – візитна картка Італії. Це хрустке печиво з горіхами. Для нього знадобиться:
- 2 ст. борошна;
- ¾ Склянки цукру;
- 1 ч. л. розпушувача для тіста;
- ½ Ч. л. кориці;
- 1 ст. мигдалю;
- 3 яйця;
- 2 ч. л. ванільного цукру.
Як готувати італійське ласощі:
У класичному рецепті кантучини використовується мигдаль, але ви можете замінити його на арахіс, фундук або іншими видами горіхів.
Якщо вам набридли звичні види печива, спробуйте приготувати італійський варіант цього солодкого продукту. Таким смачним, але простим десертом ви точно зможете здивувати не тільки свою родину, а й усіх друзів.
Читайте далі: гречане печиво з гречаного борошна