Інгредієнти:
- Осетер (стейк)
6 штук
- Картопля (дрібна молодий)
190 грамів
Для маринаду
- Томатна паста
70 грамів
- Олія рослинна рафінована
60 мілілітрів
- Майонез
15 грамів
- Спеції (тандурі)
10 грамів
- Перець чорний мелений
10 грамів
- Сіль
15 грамів
- Кількість порцій: 4
- Час підготовки: 2 години
- Час приготування: 15 хвилин
- Температура подачі: Гаряче блюдо
- Тип обробки: Гриль
- Привід: Пікнік
- Сезон: весна-літо
Популярна актриса Олена Борщова розповіла, як правильно готувати шашлик з осетрини.
Спосіб приготування:
Стейки риби промити, обсушити паперовими рушниками. Картопля промити, очистити шкірку і розрізати навпіл.
Приготувати маринад. У глибокій мисці змішати томатну пасту, майонез, рослинна олія, спеції, сіль і перець. Ретельно намазати рибу маринадом і залишити на дві години. Потім запікати на грилі до готовності.
Очищені картоплю обсмажити у фритюрі.
Готовий осетер подавати разом з часточками картоплі. Можна посипати рубленою зеленню.
Приємного апетиту!