Шашлик з осетрини від Олени Борщовий

Шашлык из осетрины от Елены Борщевой

Інгредієнти:

Осетер (стейк)

6 штук

Картопля (дрібна молодий)

190 грамів

Для маринаду

Томатна паста

70 грамів

Олія рослинна рафінована

60 мілілітрів

Майонез

15 грамів

Спеції (тандурі)

10 грамів

Перець чорний мелений

10 грамів

Сіль

15 грамів

  • Кількість порцій: 4
  • Час підготовки: 2 години
  • Час приготування: 15 хвилин
  • Температура подачі: Гаряче блюдо
  • Тип обробки: Гриль
  • Привід: Пікнік
  • Сезон: весна-літо

Популярна актриса Олена Борщова розповіла, як правильно готувати шашлик з осетрини.

Спосіб приготування:

Стейки риби промити, обсушити паперовими рушниками. Картопля промити, очистити шкірку і розрізати навпіл.

Приготувати маринад. У глибокій мисці змішати томатну пасту, майонез, рослинна олія, спеції, сіль і перець. Ретельно намазати рибу маринадом і залишити на дві години. Потім запікати на грилі до готовності.

Очищені картоплю обсмажити у фритюрі.

Готовий осетер подавати разом з часточками картоплі. Можна посипати рубленою зеленню.

Приємного апетиту!