Курка по-аджарськи ідеальне блюдо до обіду або вечері. За способом приготування вона дуже нагадує нашого курчати тютюну, тільки більш ароматного. Виходить така курочка дуже смачною. А пахне так, що просто зведе вас з розуму. А ще така курочка більш соковита і пікантна, ніж курча тютюну.
Необхідні продукти
- 1 курка (2 кг)
- 8 зубчиків часнику
- підлога пучка кінзи
- 230 мл води
- 1 чайна ложка паприки
- 1 чайна ложка перцю
- 1 чайна ложка хмелі-сунелі
- 1 столова ложка солі
- 2 столові ложки рослинної олії
Починаємо приготування
І все, курка готова, можна подавати до столу. А на гарнір до такої страви можна приготувати картоплю дольками, приготований в духовці, за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!