Після того, як були відкриті кордони колишнього СРСР, у Росії з’явилися не тільки китайські речі, але і корейські страви.
Треба сказати, що останні – це справжні делікатеси. Їх зараз продають на ринках, в магазинах, але ще смачніше виходить, якщо зробити своїми руками. Наприклад, гарбуз по-корейськи – це прекрасна закуска, яка смачніше, ніж корейська морква. Ми би сказали так: з ніжним, пікантним, осіннім смаком! Якщо ви ніколи не готували гарбуз в корейському стилі, обов’язково спробуйте: смак салату неодмінно здивує! Здивує – і стане одним з улюблених рецептів!
Склад продуктів
- гарбуз – 500 грам,
- цибуля ріпчаста – 1 штука,
- часник – 2-3 зубчики,
- коріандр – 1/2 чайної ложки,
- червоний гострий перець – 1/3 чайної ложки,
- сіль – 0,5-1 чайна ложка,
- натуральний мед – 1 чайна ложка,
- соєвий соус – 1 столова ложка,
- оцет рисовий або будь 6% – 1 столова ложка,
- рослинне масло – 2 столових ложки,
- петрушка, кунжут – 1 столова ложка.
Гарбуз по-корейськи: секрети приготування смачної закуски
В міру гостра, пікантна закуска! Гарбуз по-корейськи смачніше, ніж звична вже для нас закуска для моркви! Не вірите? Так треба терміново приготувати і переконатися!!! Ароматне, дуже смачне і апетитне блюдо порадує вас, подарує заряд вітамінів і яскравий настрій. Ще більше простих рецептів смачних страв дивіться на нашому сайті «Ідеї рецептів».
Приємного всім апетиту.