Ну, просто не можу не поділитися з вами рецептом визначних фаршированих кабачків по-монастирськи.
Смачні домашні кабачки фаршировані, безсумнівно, сподобаються всім членам вашої сім’ї. Готувати вдома фаршировані кабачки по-монастирськи ми будемо в мультиварці. Це дуже зручно, так як нам потрібно підготувати тільки продукти, а все інше зробить за нас диво-техніка.
Склад продуктів
- 8 кабачків;
- 200 г плавленого сиру;
- 3 цибулини;
- 1 стакан відвареного рису;
- 30 грам вершкового масла;
- 50 грам кропу;
- 3-4 моркви;
- 1 маленький гострий перець;
- лавровий лист;
- 3-4 штуки сушеного барбарису;
- кілька дрібок солі;
- оливкова олія для обсмажування овочів;
- спеції «Італійські трави»;
- 50-100 мл води;
- перець на кінчику ножа.
Обалденние фаршировані кабачки по-монастирськи: покроковий процес приготування
Ось ви і дізналися, як можна приготувати фаршировані кабачки по-монастирськи. Насправді, це дуже легко і просто: а головне — дуже смачно. Готуйте разом з нами: ми підготували для вас найкращі рецепти страв з кабачків.
Приємного апетиту!