Гарбуз, смажена в клярі на сковороді

Це відмінний рецепт і можливість подати звичну гарбуз новим оригінальним способом. Гарбуз смажена в клярі — неймовірно смачне блюдо і сподобається кожному, хто любить цей чудовий ароматний овоч. Гарбуз для цієї страви краще всього брати стиглий з щільною шкіркою.

Необхідні продукти

  • 400 грам гарбуза
  • 30 грам пшеничного борошна
  • 2 курячих яйця
  • 50 грам рослинної олії
  • сіль

Починаємо приготування

  • Гарбуз промиваємо, видаляємо кісточки і нарізаємо шматочками. Потім очищаємо від шкірки і злегка обсушуємо рушником.
  • У миску вбиваємо яйця, додаємо сіль і трохи збиваємо.
  • У миску насипаємо борошно пшеничне.
  • На сковороду наливаємо олію. Шматочок гарбуза обвалюємо в борошні, потім в яєчної суміші і кладемо на сковороду. Точно також чинимо з іншими шматочками. Обсмажуємо гарбуз до золотистого кольору і викладаємо на паперовий рушник. Залишаємо трохи охолонути і подаємо до столу.
  • До такої гарбузі можна подати варення-желе з чорної смородини. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Тыква, жареная в кляре на сковородеПриємного апетиту!