За цим рецептом можна готувати смачні рибні консерви з будь-яких сортів риби. Рецепт простий, але завжди вдалий.
Рибні консерви використовуємо для начинки в пирогах, в якості закуски! А який смачний суп з рибними консервами! Можна приготувати салати або зробити бутерброди для перекусу! Чудово, якщо у вас є автоклав: тому що рибні консерви будемо готувати саме в ньому – 40 хвилин, і готово!
Необхідні інгредієнти
(на 1 банку місткістю 500 мл)
- риба – 500 грам,
- сіль – 1 чайна ложка (без гірки),
- рослинне масло – 15 мілілітрів (1-1,5 столові ложки),
- лавровий лист – 1 штука,
- чорний перець (горошок) – 3-5 штук.
Як приготувати смачні рибні консерви
Домашнє – воно завжди смачніше! Рибка ніжна, кісточки – м’які! Не консерви – одне суцільне смакота! Консерви можуть бути і самостійною закускою, якщо подати їх з скибочкою запашного домашнього хліба. На свята такі заготовки незамінні: і в салати, і для бутербродів. З рибних консервів виходять чудові пироги і пиріжки. Де ще можна використовувати таке чудове блюдо, дивіться на нашому сайті!
Приємного апетиту і гарного настрою.