Інгредієнти:
- Риба
0,5 кілограмів
- Сіль морська харчова
10 грамів
- Перець
10 грамів
- Чебрець
4 грама
- Часник
1 зубчик
- Вино біле
100 мілілітрів
- Олія оливкова extra virgen
40 грамів
- Кількість порцій: 3
- Час приготування: 30 хвилин
- Час приготування: 30 хвилин
Сібас чистити очистити від луски і нутрощів, зрізати плавники і видалити зябра, ретельно промити і обсушити. Потім атереть морською сіллю і чорним меленим перцем зсередини і зовні, після чого викласти на блюдо, покрите великим шматком фольги.
Всередину риби покласти чебрець, лемонграс та очищений зубчик часнику. Далі скрутити фольгу конвертиком і акуратно влити всередину риби біле вино і оливкову олію, після чого закріпити фольгу так, щоб рідина не витікала.
Рибу запікати на вугіллі за 15 хвилин з кожної сторони.
Готову страву можна подавати з будь-якими запеченими або свіжими овочами.