Салат виходить яскравим, смачним і ідеально підійде до святкового столу. Готувати його краще всього порційно в невеликих креманках. Салат приголомшливо виглядає і має дуже цікавий смак. Особливу пікантність надає йому заправка, саме вона робить страву апетитним.
У салат ми будемо додавати мариновані шампіньйони. Ви можете приготувати їх за рецептом з нашого сайту.
Необхідні продукти
- 3 болгарських перцю (різнокольорові)
- 2 помідори
- 200 грам шинки
- 200 грам твердого сиру
- 150 грам маринованих печериць
- зелена цибуля
Для заправки
- 4 столові ложки оливкової олії
- 3 столові ложки соєвого соусу
- 2 чайні ложки лимонного соку
- сіль, перець
- 2 зубчики часнику
Починаємо приготування
Приємного апетиту!