Такі пиріжки готують в Криму. Виходять вони смачні, соковиті і неймовірно смачними. Тісто у таких пиріжків ніжне і хрустке, а начинка дуже ароматна. А ще в такий начинці багато соку, що робить пиріжки неймовірно смачними. Готуються пиріжки досить просто, тісто ніжне і легко замішується. А начинка може бути з будь-якого м’яса, але традиційно в таких пиріжках використовують яловичину або баранину.
Необхідні продукти
Для тіста
- 650 грам пшеничного борошна
- 250 грам вершкового масла
- 200 мілілітрів води
- пів чайної ложки солі
- пів чайної ложки цукру
- 1 столова ложка оцту
- 3 курячих яйця
Для начинки
- 600 грам м’якоті (яловичина, баранина)
- 2 цибулини
- сіль, перець
Починаємо приготування
Спробуйте також пиріжки-трубочки з капустою. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!