Приголомшливий бісквітний торт «Феєрія» з желе: яскравий, святковий – і неймовірно смачний! Чудова солодка випічка до чаю!
Готується не складно, а виглядає – по-царськи! Справжня феєрія смаку: в захваті від десерту і діти, і дорослі! Дуже простий бісквіт з желейным кремом створює атмосферу свята навіть в будні! Різнокольорові шматочки желе на білому тлі нагадують гірлянди на снігу.
Необхідні інгредієнти
- курячі яйця – 4 штуки,
- цукровий пісок – 150 грам,
- ванілін,
- розпушувач – 1 чайна ложка (краще амоній),
- пшеничне борошно – 180 грам,
- молоко – 6 столових ложок,
- желе – 2 пакетика.
Для крему
- желатин – 25 грам,
- молоко – 50 мілілітрів,
- сметана – 500 мілілітрів (або вершки 33% жирності),
- вершковий сир – 400 грам,
- цукор – 150 грам,
- ванільний цукор – за смаком.
Для прикраси
- густа жирна сметана – 200 мл,
- цукор – 3 столових ложки з гіркою.
Як приготувати приголомшливий бісквітний торт «Феєрія»
Красивий, яскравий торт буде до вподоби всім, не сумнівайтеся! Стільки смачного кольорового крему! Краса і смакота в одному флаконі – це приголомшливий бісквітний торт «Феєрія»! У найбільшому захваті від такого десерту діти: адже він переливається, як ялинка в новорічну ніч і створює особливу атмосферу свята навіть у будній день. Ще більше оригінальних рецептів простий випічки дивіться на нашому сайті.
Нехай ваше життя буде солодким, як цей торт.