Ну, а чому б і не по-мексиканськи? Чудовий рецепт!
Вечерю для всієї родини, так скажемо, середньої тяжкості! Після трудового дня курка з овочами по-мексиканськи саме те, щоб відновити сили, і не перезавантажитися на ніч! Ще страшилок нам не вистачало! Готувати не складно, швидко: 30 хвилин, і самий смачний вечерю – на столі! Курочка виходить соковита, ароматна! Можна подати і з гарніром, і без нього!
Необхідні інгредієнти
- куряче філе – 600 грам,
- квасоля відварна (або консервована) – 300 грам,
- кукурудза консервована – 150 грам,
- бульйон (вода) – 100 мілілітрів,
- томатна паста – 70 грам,
- ріпчаста цибуля – 1 штука,
- перець солодкий – 1 штука,
- каррі – 1 чайна ложка,
- перець чорний мелений, сіль – за смаком.
Курка з овочами по-мексиканськи: покроковий процес приготування
Курка з овочами по-мексиканськи – це легке блюдо на вечерю, яке не залишить тяжкості на шлунку і не додасть зайвих кілограмів. Щоб вечеря був більш ситним, подайте м’ясо з будь-яким гарніром: воно, наприклад, відмінно поєднується з картоплею, рисом або макаронами. А вже з ароматним домашнім хлібом чи коржиками – взагалі повний захват. Рецепти всіх страв ви можете подивитися на нашому сайті.
Приємного апетиту і гарного настрою!