Яловичина, маринована в горілці

Хочемо поділитися з вами рецептом незвичайного приготування яловичини. А точніше-її маринування. Така яловичина обов’язково сподобається кожному, хто її спробує. Не бійтеся використовувати горілку, в кінцевому продукті її відчуватися не буде.

Необхідні продукти

  • 1 кілограм яловичини
  • 250 мілілітрів горілки
  • 100 грам солі
  • 100 грам цукру
  • 1 столова ложка перцю горошком
  • 8 столових ложок рослинного масла

Починаємо приготування

  • У форму для випічки кладемо пакет для заморозки. Наливаємо в нього рослинне масло, воду, додаємо сіль і цукор, а також додаємо чорний перець горошком. Все добре перемішуємо.
  • Потім в пакет кладемо м’ясо, закриваємо його і добре струшуємо. Потім м’ясо кладемо у форму і ставимо в холодильник на 3 дні.
  • Протягом цього часу м’ясо кілька разів перевертаємо, щоб воно добре добре просочилося. Через відведений час м’ясо готове, можна подавати до столу.
  • Спробуйте також в’ялене м’ясо по-домашньому. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Говядина, маринованная в водке

    Приємного апетиту!