Сьогодні готую смачний пиріг на сметані з цибулею і яйцем. Готуємо пісочне тісто для пирога і ароматну начинку з ріпчастої цибулі та сиру.
Навіть якщо ви не любите цибулю, спробуйте цей рецепт неодмінно! Завдяки особливостям приготування цибулю змінює свій смак — і пиріг нагадує смак м’ясний випічки. Пиріг на сметані з цибулею, яйцем і сиром досить простий у приготуванні, особливих навичок по роботі з тестом не потрібно. Та й начинка готується — легше легкого! Пиріг з яйцем і цибулею готуємо в духовці, але, при бажанні, можна скористатися мультиварка з режимом «Випічка» (трохи більше часу для випічки знадобиться).
Інгредієнти
- борошно пшеничне — 200 грам;
- масло вершкове (маргарин) — 120 грам;
- сіль — 0,25 чайної ложки;
- сметана — 60 грам;
- розпушувач для тіста — 0,5 чайної ложки;
- цибулина — 400 грам;
- плавлений сирок — 200 грам;
- сіль, перець — за смаком;
- олія рослинна — 1 столова ложка;
- масло вершкове — 1 столова ложка;
- яйце – 3 штуки;
- зелень.
Самий соковитий цибульний пиріг: покроковий процес приготування
Смачний пиріг з цибулею і яйцем на сметані зазвичай подають до столу холодним, він виходить дуже соковитим і дуже ніжним. Пісочний пиріг, як у бабусі — швидкий і ароматний! Тепер і ви знаєте, як приготувати пиріг з цибулею і яйцем. З нашими рецептами у вас все вийде! До нових рецептів!
Приємного апетиту!