Сьогодні готую неймовірно смачну і соковиту випічку: заливний цибульний пиріг на кефірі.
Навіть якщо ви не любите цибулю, спробуйте цей рецепт неодмінно! Готується дуже швидко! Тому, якщо раптом неждані гості на порозі – цей пиріг стане для вас справжньою знахідкою! Підійде і як закуска, і як випічка до чаю! Пиріг виходить пишним, ніжним і ще раз – смачним!!!
Необхідні інгредієнти
Тісто
- курячі яйця – 2 штуки,
- кефір – 350 грам,
- масло вершкове (розтоплене) – 200 грам,
- цукровий пісок – 1 чайна ложка,
- сіль – ½ чайної ложки,
- розпушувач – 10 грам,
- пшеничне борошно – 200 грам.
Начинка
- цибуля зелена – 150 грам,
- цибуля порей – 100 грам,
- цибуля ріпчаста – 1 штука,
- свіжі гриби – 100 грам,
- яйця варені – 4 штуки,
- яйце сире – 1 штука,
- цибуля шалот – за бажанням,
- сіль і чорний перець – за смаком,
- сушений базилік – ½ чайної ложки,
- кайенский перець – ¼ чайної ложки.
Як приготувати заливний цибульний пиріг на кефірі
Пирогу даємо трохи охолонути і виймаємо з форми. Не просто заливний цибульний пиріг на кефірі, а справжня казка: повітряне тісто, його зовсім мало, а ось начинки – багато! Спробуйте приготувати обов’язково: впевнена, вам сподобається! Зазвичай, я печу такий пиріг навесні, але чому б не побалувати своїх рідних зараз?!!! Інші цікаві рецепти випічки (і не тільки), дивіться на нашому сайті.
Тепла і затишку у ваш будинок.