Готуємо самі смачні біляші на кефірі — рецепт дуже простий і швидкий! Присвячується тим, хто не хоче возитися з дріжджовим тістом, але все одно хоче отримати в результаті смачні, пишні та соковиті біляші.
Тісто для біляшів готується на кефірі, без дріжджів. Не потрібно чекати, коли тісто підійде: воно стає пишним вже на сковороді. Такий рецепт займає мало часу, тому я люблю готувати за цим рецептом для своїх рідних та друзів. Для мене це самі смачні біляші на кефірі. Крім цього, зробимо соковиту начинку, за рахунок якої всі так люблять самі смачні біляші! Біляші на кефірі з м’ясом — стандартні інгредієнти, але нестандартний підхід. Тому, якщо хочете порадувати своїх близьких чимось смачним, рецепт приготування біляшів — тільки для вас!
Склад продуктів
- борошно пшеничне — 3-4 склянки;
- кефір 1,5%-2,5% — 250 мілілітрів;
- сода — 1 чайна ложка;
- яйце куряче — 2 штуки;
- сіль — 1 чайна ложка;
- цукор — 1 чайна ложка;
- масло рослинне — 2 столові ложки;
- фарш м’ясний — 250 грам;
- цибуля ріпчаста — 2 штуки;
- сіль — за смаком;
- перець — за смаком;
- олія — для смаження.
Самі смачні біляші на кефірі: покроковий процес приготування
Такий спосіб приготування біляшів найкращий і швидкий! Домашні біляші з м’ясом в міру м’які, пишні і, звичайно, з соковитою начинкою — спробуйте обов’язково!
Гарного вам настрою і смачних перемог!