Люля-кебаб в томатному соусі досить проста повсякденна страва. Вона ідеально впишеться у ваше меню і сподобається кожному, хто його спробує. Незважаючи на те, що блюдо просте, його можна сміливо приготувати, і до святкового столу. Адже воно виглядає просто приголомшливо. Блюдо виходить ситним і чудово поєднується з будь-яким гарніром.
Необхідні продукти
Для люля-кебаб
- яловичий фарш — 500 гр
- білий хліб — 2 шт
- червоне вино — 50 мл
- цибуля — 1 шт
- часник — 2 шт
- куряче яйце — 1 шт
- кмин мелений
- петрушка
- сіль, перець
Для соусу
- оливкова олія — 2 шт
- цибуля — 1 шт
- помідори у власному соку — 200 гр
- часник — 1 зубчик
- мелена кориця — 1 ч. л
- сіль, перець
Починаємо приготування
На гарнір до таких люля-кебаб можна подати пасту з сиром. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!