Про те, що тефтелі в супі дуже смачні, знають всі. Але якщо приготувати їх по-іншому, то таке блюдо і на святковий стіл можна буде подати і романтичний вечір прикрасити.
Тефтелі-рулетики в беконі, запечені в духовці – це соковито і шалено смачно. Зупинитися неможливо до тих пір, поки тарілка не стане порожньою і чистою. Здавалося б, всього-на-всього 300 грамів фаршу, а рулетики виходять просто шикарними! Калорій багато, однозначно! Але, неймовірно смачно! Заради святкового вечері варто приготувати!
Необхідні інгредієнти
- м’ясний фарш (свинина/яловичина) – 300 грам,
- хліб – 4 скибочки,
- молоко – 3 столових ложки,
- гірчиця – 1 столова ложка,
- ріпчаста цибуля – 1 штука,
- коріандр – ¼ чайної ложки,
- часник сушений – ½ чайної ложки,
- дрібно нарізана петрушка – 2 столових ложки,
- курячі яйця – 2 штуки,
- копчений (або свіжий) бекон – 200 грам,
- сіль – ½ чайної ложки,
- мелений чорний перець – ½ чайної ложки.
Як приготувати тефтелі-рулетики в беконі
Готову страву подаємо на стіл відразу, посипавши нарізаною зеленню. Можна доповнити тефтелі-рулетики в беконі салатом зі свіжих овочів. Але сама страва, звичайно, вищий клас: соковите м’ясо, хрусткі скибочки бекону, ароматно і неймовірно апетитно. Та й подача теж радує око! Незвичайні варіанти подачі відомих всім страв ви знайдете на нашому сайті: залишайтеся з нами.
Приємного всім апетиту.