Не треба ні якоїсь ковбаси з усіма її консервантами! Готуємо соковиту і дуже смачну закуску: м’ясо, мариноване з цибулею!
Таке м’ясо можна подати як холодну закуску, а можна використовувати в салатах! Йде зі столу першою! Так смачно, що словами просто не передати! Терміново готуємо і пробуємо самі: тим більше, що все швидко і просто! Поки м’ясо буде стояти на плиті, а потім в холодильнику, ви встигнете зробити ще купу справ. Відмінний варіант до святкового столу!
Необхідні інгредієнти
- м’ясо (свинина або яловичина) – 1 кілограм
- гвоздика – 5-6 штук,
- чорний перець горошком – 5-6 штук,
- ріпчаста цибуля – 5-6 штук,
- перець чилі – 2 маленьких (за бажанням),
- кінза – за бажанням,
Для маринаду
- вода – 100 мл,
- сік лимона – 150 мілілітрів,
- вустерський соус – 4 столових ложки,
- рослинна олія – 7 столових ложок,
- цукор – 70 грам,
- сіль – 3 чайних ложки,
- чорний мелений перець – ½ чайної ложки,
- орегано – ½ чайної ложки,
- коріандр – ½ чайної ложки.
Як приготувати м’ясо, мариноване з цибулею, на закуску
Запашне, соковите, м’яке м’ясо, мариноване з цибулею, так і проситься на пробу! Приготуйте обов’язково, порадуйте всіх гостей або домочадців) цим м’ясним блюдом! Тим більше, що ви вже могли переконатися, що готувати зовсім нескладно! Поки вариться і маринується м’ясо можна приготувати ще купу різних страв! А допоможе вам в цьому наш сайт: заходьте за новими ідеями.
Щасливого Нового року!