Соковите і м’яке м’ясо на свято, яке підкорить всіх

Це чудове м’ясо, запечене в духовці, стане прекрасним доповненням до вашого святкового столу. Виходить дуже ніжним і соковитим. М’ясо попередньо маринується, що допомагає зробити його більш ніжним і соковитим. Ми точно знаємо, що таке м’ясо не залишиться непоміченим.

Необхідні продукти

  • 2 кілограма свинини
  • 150 грам сметани
  • 100 грам майонезу
  • 1 столова ложка гірчиці
  • 7 зубчиків часнику
  • 2 столові ложки солі
  • 5 столових ложок оливкової олії
  • 1 чайна ложка чорного меленого перцю

Починаємо приготування

  • Часник очищаємо і нарізаємо часточками.
  • М’ясо промиваємо та нарізаємо на поперечні шматки. Важливо! До кінця не дорезаем його!
  • Беремо форму для випічки і застеляємо фольгою.
  • Потім у форму кладемо м’ясо. Солимо і перчимо його на смак з усіх боків. А після цього кожен проріз кладемо підготовлений часник.
  • Сметану змішуємо з майонезом і гірчицею. Отриманим соусом ретельно промазуємо м’ясо, не забуваємо про розрізи. Їх також промазуємо поливаємо соусом і оливковою олією.
  • Підготовлене м’ясо кладемо в фольгу. Важливо! Зверху м’яса потрібно залишити невеликий прошарок. А краю закрити дуже щільно!
  • Зверху м’ясо закутуємо ще один лист фольги, краю також ретельно скріплюємо.
  • Отриману заготівлю ставимо в духовку, розігріту до 170 градусів. І випікаємо протягом 2 годин.
  • Готове м’ясо виймаємо з духовки, знімаємо фольгу і перекладаємо на тарілку. Запечене м’ясо -смачне блюдо. Яка, безсумнівно, припаде до смаку всім вашим гостям. Але ж на святковому столі має бути не тільки м’ясо. Ми пропонуємо вам подати його з оригінальним картоплею, приготованим за рецептом з нашого сайту.

    Сочное и мягкое мясо на праздник, которое покорит всех

    Приємного апетиту!