Ще одне просте страву до вечері. Рибка запечена в цікавому соусі з цибулею, виходить дивовижно смачною і ніжною. Вона прекрасно підійде до вечері, просто і швидко готується. Для такої страви можна використовувати абсолютно будь-яку рибку (тилапию, горбушу, сьомгу і т. д.). Блюдо підійде до вечері або для святкового столу.
Необхідні продукти
- 500 грам тілапії (горбуші, сьомги)
- 150 мл кефіру
- 150 грам сиру
- сіль, перець за смаком
- 1 цибулина
Починаємо приготування
Рибка виходить дуже ніжна і ароматна. На гарнір до неї чудово підійде «Маджадра». Це дуже смачна страва з рису і сочевиці. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!