Швидкі хрусткі пиріжки з м’ясом: так не з сирим, а з вареним!
Беремо тісто листкове, так що пиріжки за цим рецептом виходять чимось схожими на самсу. Готується випічка швидко: я тісто купую, щоб не возитися з ним довго. Але його цілком можна зробити заздалегідь, своїми руками: є безліч простих рецептів. У м’ясо ви можете додати гриби, варені яйця або сир: хто більше любить. Моя сім’я обожнює класичний варіант: просто м’ясні! І, звичайно ж, з соусом! У соус можна додати ще й часник, зробити його більш пікантним. Все на ваш розсуд!
Необхідні інгредієнти
- листкове дріжджове тісто – 1 кілограм
- свинина – 300 грам,
- яловичина – 300 грам,
- сіль, перець, лавровий лист,
- ріпчаста цибуля – 2-3 головки (чим більше, тим соковитіше),
- кріп – 100 грам,
- базилік – 100 грам,
- куряче яйце – 1 штука,
- сметана – 100 грам.
Як приготувати смачненькі пиріжки з м’ясом і соусом
З усього тіста і начинки виходить приблизно 25 пиріжків. Нагодувати всю сім’ю ви точно зможете! Хрусткі пиріжки з м’ясом, ароматні, з соковитою начинкою, розлетяться зі столу зі швидкістю вітру! До речі, сметанний соус із зеленню відмінно підійде і до інших страв: зберігайте рецепт. Ще більше цікавої випічки ви знайдете на нашому сайті: залишайтеся з нами.
Приємного всім апетиту.