Ще одне легке страва до обіду або вечері для великої родини. Як і всі подібні страви, воно просто готується і з доступних продуктів. Блюдо виходить смачне, ситне і не вимагає додаткових гарнірів.
Необхідні продукти
- цибуля — 1 шт
- сіль, цукор за смаком
- морква — 1 шт
- фарш — 300 гр
- томатна паста — 1 ст. л
- булгур — 400 гр
- бульйон — 1,2 л
- сіль, перець, спеції за смаком
Починаємо приготування
- Лук очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Потім кладемо його на сковороду з розігрітим рослинним маслом, додаємо сіль і цукор за смаком. Все перемішуємо і обсмажуємо до прозорого кольору.
- Очищаємо моркву натираємо на тертці. Додаємо її до цибулі і перемішуємо. Потім в масу додаємо фарш і знову перемішуємо. Додаємо сіль і перець за смаком, а також улюблені спеції. Все перемішуємо і тушкуємо до готовності фаршу.
- В отриману масу додаємо томатну пасту і перемішуємо. Зверху висипаємо булгур і заливаємо бульйоном. Все перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні до готовності булгуру. А потім подаємо до столу.
До такої страви варто подати легкий овочевий салат і приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!