Гуляш-страва, знайоме багатьом з дитинства. У ньому можна використовувати абсолютно будь-яке м’ясо, але традиційно його готують з яловичини або свинини. М’ясо, приготоване за таким рецептом, виходить дуже ніжним і соковитим. І чудово поєднується з будь-яким гарніром.
Необхідні продукти
- 1,5 кілограма м’яса
- 500 грам цибулі
- 2 моркви
- 2 столові ложки томатної пасти
- 3 столові ложки пшеничного борошна
- 50 грам рослинної олії
- 2 лаврових аркуша
- сіль, перець за смаком
Починаємо приготування
Подавати гуляш можна з картопляним пюре або пюре з цвітної капусти (приготувати його можна за рецептом з нашого сайту).
Приємного апетиту!