«Радянський» гуляш — смак, знайомий багатьом з дитинства

Гуляш-страва, знайоме багатьом з дитинства. У ньому можна використовувати абсолютно будь-яке м’ясо, але традиційно його готують з яловичини або свинини. М’ясо, приготоване за таким рецептом, виходить дуже ніжним і соковитим. І чудово поєднується з будь-яким гарніром.

Необхідні продукти

  • 1,5 кілограма м’яса
  • 500 грам цибулі
  • 2 моркви
  • 2 столові ложки томатної пасти
  • 3 столові ложки пшеничного борошна
  • 50 грам рослинної олії
  • 2 лаврових аркуша
  • сіль, перець за смаком

Починаємо приготування

  • М’ясо промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Перекладаємо в каструлю, заливаємо водою і відварюємо до готовності.
  • На суху сковороду насипати пшеничне борошно і обсмажуємо до золотистого кольору, а потім пересипаємо в тарілку.
  • Лук очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками, натираємо на тертці очищену моркву. Підготовлені овочі обсмажуємо до золотистого кольору. Потім додаємо томатну пасту, бульйон від м’яса і підготовлену борошно. Все перемішуємо.
  • В готове м’ясо додаємо сіль, перець за смаком, кладемо лавровий лист і підготовлену засмажку. Все перемішуємо і тушкуємо на середньому вогні 15-20 хвилин. І все, гуляш готовий, можна подавати до столу.
  • Подавати гуляш можна з картопляним пюре або пюре з цвітної капусти (приготувати його можна за рецептом з нашого сайту).

    «Советский» гуляш — вкус, знакомый многим с детства

    Приємного апетиту!