Просте, але дуже смачне блюдо: курячі стегенця з картоплею і орегано

Ця страва чудово підійде для сімейного вечері. Воно не містить ніяких зайвих інгредієнтів і спецій. Готується дуже просто і швидко. Але смак має просто неймовірний. Курячі стегенця чудово доповнюються картоплею, а базилік з помідорами додасть йому особливий смак і аромат.

Необхідні продукти

  • курячі стегенця — 5 шт
  • картопля — 5 шт
  • орегано — пучок
  • помідори «Черрі» — 300 гр
  • сіль, перець за смаком
  • оливкова олія
  • винний оцет

Починаємо приготування

  • Картопля промиваємо і відварюємо до готовності. А потім очищаємо і нарізаємо шматочками.
  • Курячі стегенця кладемо в миску, натираємо сіллю, перцем і оливковою олією.
  • Перекладаємо їх на розпечену сковороду і обсмажуємо на сильному вогні до рум’яного стану.
  • Орегано розтираємо в ступці, додаємо до нього сіль, перець, трохи оливкової олії і чайну ложку винного оцту.
  • Беремо форму для випічки викладаємо на неї підготовлені стегенця, картопля і помідори «Черрі». А потім заливаємо все підготовленим соусом.
  • Заготівлю ставимо в духовку, розігріту до 190-200 градусів і випікаємо протягом 40 хвилин.
  • До такої страви можна подати легкий овочевий салат, приготовлений за рецептом з нашого сайту.

    Простое, но очень вкусное блюдо: куриные бедрышки с картофелем и орегано

    Приємного апетиту!