Курячі шлунки з рисом: просте блюдо до обіду або вечері

Такий обід сподобається багатьом. За бажанням курячі шлунки можна замінити курячим філе або будь-яким іншим м’ясом. Але нам подобається саме такий варіант. Страва готується на сковороді, досить швидко і просто.

Необхідні продукти

  • курячі шлунки — 500 гр
  • цибуля — 1 шт
  • морква — 1 шт
  • рис — 200 гр
  • вода — 2 склянки
  • сметана — 100 гр
  • гірчиця — 1 ст. л
  • сіль, перець за смаком

Починаємо приготування

  • Цибулю нарізаємо шматочками і перекладаємо на розпечену сковороду. Обсмажуємо до золотистого кольору.
  • Моркву очищаємо. натираємо на тертці і додаємо до цибулі. Все перемішуємо і обсмажуємо 5 хвилин.
  • Курячі шлунки відварюємо до готовності і нарізаємо невеликими шматочками. Додаємо їх до обсмаженою овочам, перемішуємо і смажимо все разом ще 2 хвилини.
  • Гірчицю змішуємо зі сметаною і перекладаємо у воду. Все добре перемішуємо.
  • До овочів з шлунком висипаємо рис, добре перемішуємо і заливаємо водою і сметанним соусом. Все знову перемішуємо, солимо і перчимо за смаком, потім накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні протягом 20-25 хвилин.
  • Готову страву залишаємо на 20 хвилин настоятися, а потім подаємо до столу.
  • Спробуйте також рагу з булгуру з фаршем. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Куриные желудки с рисом: простое блюдо к обеду или ужину

    Приємного апетиту!