Це блюдо мексиканської кухні і в перекладі означає «чилі з м’ясом». Тому його основними інгредієнтами є м’ясо і гострий перець. Блюдо виходить дуже гострим і неймовірно пряним. Додаткові інгредієнти можуть змінюватися в залежності від ваших смакових уподобань.
Необхідні продукти
- 1 фенхель
- 1 цибулина
- 1 морква
- 2 перцю «Чилі»
- 2 зубчики часнику
- 1 столова ложка паприки
- 2 столові ложки кмину
- 3 столові ложки кайєнського перцю
- 1 паличка кориці
- 3 столові ложки цукру
- 400 грам фаршу
- 1 банку червоною квасолі
- 1 банка помідорів у власному соку
- 4 столові ложки кукурудзи
Починаємо приготування
Спробуйте також курку в гірчичному соусі зі спаржею. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!