Гороховий супчик з копченим м’ясом обов’язково сподобається кожному, хто його спробує.. М’ясо надає супу особливий шарм і свою пікантність. Саме воно робить звичне і просте блюдо більш цікавим та вишуканим. Супчик просто готується і прекрасно підійде для домашнього обіду.
Необхідні продукти
- 150 грам м’якоті м’яса
- 300 грам м’яса на кісточці
- 250 грамів гороху
- 2 літри води
- 1,5 столові ложки солі
- 300 грам картоплі
- 200 грам копченої курки
- рослинна олія
- 1 велика цибулина
- 1 велика морква
Починаємо приготування
Спробуйте також польський квасолевий суп з копченостями. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!