Що може бути краще, ніж чашка ароматного французького цибульного супу холодним ввечері.
Рецептом цього смачного супу зі мною поділилася одна моя знайома. Супи у неї завжди відмінні. Я взяла собі його на озброєння, і вам раджу. Спробуйте, дуже смачно!
Інгредієнти
- цибуля — півкілограма;
- вино ( сухе біле) — 150 мілілітрів;
- курячий бульйон — 1,5 літра;
- оливкова масло — 30 грам;
- вершкове масло — 30 грам;
- сир — 150 грам;
- багет — 1 штука;
- сіль, перець — за смаком.
Французький цибульний суп: покроковий рецепт
За бажанням суп можна подати, прикрасивши дрібно нарізаною зеленню.
Приємного апетиту.