Пиріжки-рулетики з великою кількістю начинки

Сьогодні я розповім вам, як приготувати смачні і легкі рулетики з начинкою в духовці.

Вони дуже легко і швидко готуються, плюс до всього, містять низький показник калорій, тому можете не переживати за вашу фігуру. У пошуках дієтичного страви я випадково натрапила на відео з цими чудовими незвичайними пиріжками. Для початку, давайте розберемося, які продукти нам знадобляться.

Інгредієнти

  • вода — 0,5 склянки;
  • півсклянки олії;
  • 3 склянки борошна;
  • 1 столова ложка цукру;
  • половина чайної ложки солі;
  • для начинки можна використовувати тушковану капусту або обсмажене м’ясо.

Рулетики з начинкою: покроковий рецепт

Тісто для пиріжків в духовці без дріжджів готується дуже легко. Давайте ознайомимося з послідовністю кулінарного процесу.

  • В робочу ємність висипаємо борошно.
  • Беремо півсклянки води і виливаємо в борошно.
  • Слідом відправляємо в миску півсклянки олії.
  • Беремо цукор і насипаємо його до борошна.
  • Солимо нашу масу.
  • Беремо ложку і ретельно перемішуємо всі інгредієнти.
  • Далі руками починаємо формувати тісто: коли шматочок явно виражений, викладаємо його на робочу поверхню.
  • Починаємо замішувати тісто. Продовжуємо місити до тих пір, поки воно не стане середньої пружності.
  • Розкачуємо тісто ковбаскою і нарізаємо однаковими шматочками.
  • Для продовження процесу нам знадобиться качалка. Один шматочок викладаємо на борошно, щоб не прилипав до столу. Починаємо розгортати тісто, перетворюючи його в тонкий прямокутник.
  • На один край викладаємо тушковану капусту і обсмажене м’ясо.
  • Загортаємо пиріжок, як маленьку шаурму.
  • Продовжуємо загортати рулетики, до тих пір, поки не закінчиться тісто або начинка.
  • Розігріваємо духовку до 200 градусів.
  • На деко кладемо пергамент і викладаємо наші рулетики.
  • Тепер ставимо отримані бездріжджові пиріжки в духовку. Випікати їх слід приблизно півгодини.
  • По готовності дістаємо і викладаємо на тарілку.
  • Виконуючи всі дії, ви отримаєте ідеальні хрусткі пиріжки. Я іноді в начинку ще додаю тертий сир — але це на любителя.

    Рекомендації та поради

    • Для гасіння капусти не обов’язково використовувати свіжий овоч, можна скористатися і квашеної. Для цього візьміть її і попередньо помістіть в холодну воду: таким чином вдасться позбавитися від зайвої кислоти. Якщо її присмак все ще відчувається, то під час смаження додайте столову ложку цукру.
    • Капусту слід нарізати середніми шматочками. Якщо її сильно подрібнити, то при термообробці вона перетвориться в кашку. Ваші рулетики з такою начинкою, в духовці вийдуть неймовірно смачними.
    • Якщо під час гасіння капустяний сік швидко випаровується, то не варто засмучуватися: доливайте постійно окріп.
    • Для того, щоб рулет з капустою вийшов соковитим, необхідно гасити овоч у посуді з високими стінками.
    • Перш ніж смажити м’ясо, слід відбити його з необхідними спеціями: так філе краще вбере їх аромат, і не буде жорстким.

    З дотриманням всіх рекомендацій і інструкцій, вийдуть дуже смачні пиріжки з капустою. Готувати їх дуже просто: ви не витратите багато часу і сил. Рулетики з капустою стануть чудовим ласощами на вашому столі.

    Пирожки-рулетики с большим количеством начинки
    Приємного апетиту.