Ікра з гарбуза-неймовірно смачне блюдо

Ікра з гарбуза виходить дуже смачною і подобається навіть тим, хто гарбуз не їсть. Процес приготування дуже схожий на приготування ікри з кабачків, все просто і легко. Замість томатної пасти, зазначеної в рецепті, можна додати томатний сік. Тоді в ваше блюдо не потрібно буде додавати оцет. У несолодке гарбуз можна додати трохи цукру. А ще для смаку (за бажанням) можна додати сметану, вершки або майонез.

Необхідні продукти

  • 800 грам гарбуза
  • 100 грам цибулі
  • 30 грам томатної пасти
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • сіль, цукор
  • 1 столова ложка 6% оцту
  • 1 зубчик часнику
  • чорний перець
  • зелень

Починаємо приготування

  • Лук очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками.
  • Гарбуз очищаємо від шкірки і насіння. Натираємо її на тертці.
  • У каструлю наливаємо олію і кладемо цибулю. Обсмажуємо до золотистого кольору. Потім додаємо в нього гарбуз, перемішуємо і тушкуємо до готовності.
  • Часник очищаємо, пропускаємо через прес і додаємо в готову гарбуз. Туди ж кладемо сіль, перець, цукор і оцет. Все перемішуємо і тушкуємо ще 10 хвилин.
  • Готову гарбуз остуджуємо і подрібнюємо блендером до стану пюре.
  • Спробуйте також смачну гостру ікру з буряка. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.

    Икра из тыквы-невероятно вкусное блюдоПриємного апетиту!